Mikor kell megtalálnod az esküvői DJ-t?

Szerző: | 2021 máj 15.

Mikor van a megfelelő idő az esküvői Dj keresésére? Röviden és gyorsan válaszolva akkor, amikor elkezded az esküvőt tervezi. Tudod kell, hogy hol szeretnéd megtartani és ott milyen lehetőségeid vannak. És ha megvan, a legjobb, ha azonnal elkezded megkeresni és amint megtaláltad, szerződj le vele!


Mi a megfelelő időpont?

De az is lehet a kérdés, hogy mennyivel előtte érdemes szerződni. Mikor kell megtalálnod a megfelelő esküvői Dj-t? Rengeteget lehet erről olvasni az interneten, az online tanácsok mindenhol megtalálhatók, de attól függ, hol olvasod ezeket és ki a szerző. Mint minden tanács, ezek egy része az átlagokon és a tapasztalatokon alapulnak és sok esetben súlyosan félrevezetőek. Sokan azt mondják 9-11 hónappal az esküvő előtt. Máshol már csak 9 hónapot írnak míg egyesek pedig úgy gondolják 6 hónappal az esemény előtt ráér foglalkozni a kérdéssel. Pedig nem.

Esküvői Dj Technika
Időben szerződj le az esküvői Dj-vel

Esküvői Dj az utolsó pillanatban?

Nem kérdés, hogy egy kis szerencsével remek Dj-t találhatsz a dátum közeledésével. De ez azt eredményezheti, hogy nem kapsz több választási lehetőséget. Átlagosan igaz, hogy egy professzionális esküvői Dj foglalási ideje nagyjából 255 nap (8,5 hónap), de előfordulhat olyan is, amelynél 18+ hónapos foglalások vannak. Ez azt is jelenti, hogy ilyenkor több tucat olyan pár kerül elutasításra, akik túl későn jelentkeztek.

Alapszabályként elmondható, hogy a helyszín megtalálása után azonnal meg kell találni a megfelelő Dj-t. Időt kell szánnod arra, hogy beszélgess vele és kérdéseket tegyél fel neki (és feltétlenül olvasd el, hogy melyek a legfontosabb kérdések, amelyeket fel kell tenned a DJ-nek). Amikor megvan a Dj, szerződj le vele és utána kezdj el foglalkozni a többi szolgáltatóval.

De van egy nagyon egyszerű válasz arra, hogy mikor kell felkérned az esküvői Dj-t: Most! Olyan hamar ahogyan csak tudod! Ne késlekedj! A folyamat megkezdéséhez akár itt is felveheted velünk a kapcsolatot.

Ceremóniamester és Esküvői Dj szolgáltatás a KlubZene csapatától

A velünk szerződött párok visszajelzései alapján úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk a hangulatteremtésre és egy igazán emlékezetes, szórakoztató és izgalmas esküvőn vehettek majd részt. Igen, vehettek részt, mert mi azt valljuk, hogy akkor végezzük jól a munkánkat Dj és Ceremóniamester szolgáltatásunkkal, ha „észre sem veszitek”, hogy ott vagyunk. Keressétek bizalommal a KlubZene csapatát az esküvőtökkel kapcsolatban vagy kalkuláljátok ki előre a pénztárcátoknak megfelelően a szolgáltatásunkat és küldjétek el nekünk az elképzeléseiteket.

Várj még!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz DJ-re, fényekre hangosításra vagy egyéb kiegészítőkre. Éppen ezért készítettünk egy kalkulátort, amelyben a fő adatokat megadva pontos ajánlatot kapsz a szolgáltatásunkról. Válaszd ki magadnak a számodra fontos elemeket.