+ 36 70 384 9002 hello@klubzene.hu

Valódi élményeket nyújtunk

Minden esküvő más. Ceremóniamesterként nincsenek szokásaink és nem erőltetünk semmit a jegyespárokra. Mindent személyre szabottan és előre egyeztetve koordinálunk a rendezvény napján. Esküvői Dj-ként pedig nincsenek előre elkészített zenei mixeink és fix lejátszási listáink. Élőben keverjük össze a zenéket, figyelve arra, hogy milyen igénye van a bulizó közönségnek.

Sokan kérnek referencia mixeket, meg bemutatkozó videót arról, ahogyan dolgozunk, de nekünk ilyenek csak korlátozottan elérhetőek. Miért? Mert egy esküvőn, bulin vagy rendezvényen nem erre koncentrálunk. Néha felkapjuk a telefont, hogy legalább valami legyen, de az esetek többségében ilyenkor csak egy-egy gyors fotó vagy rövid videó készül.

Egész nap mesélhetnénk, hogy mit kínálunk a jegyespároknak és mekkora értéket adunk hozzá egy rendezvény színvonalához. De az a legjobb, amikor az elégedett párok és cégvezetők beszélnek helyettünk.

Az egyik legjobb esküvői dj és ceremóniamester csapat a KlubZene, a párok visszajelzése alapján

Rólunk mondják

Ár-Érték Arány

Az egyik legfontosabb visszajelzés, hogy a párok úgy érzik, reális árat és megbízható szolgáltatót kaptak a pénzükért.

Szakértői Tudás és Tapasztalat

Ügyfeleink elmondása alapján kiemelkedő szakértelemmel és gazdag tapasztalattal rendelkezünk. Értékelik, hogy gyorsak és határozottak vagyunk az előkészületek és az események során, amely miatt zavartalan a lebonyolítás.

Részletes Előkészületek

Párjaink külön kiemelték a részletes tervezési folyamatot, amely nagy segítség számukra az esküvő szervezése során. A velük megosztott excel táblák és az alapos egyeztetések kiemelten fontosak voltak számukra. Nagyra értékelik, hogy figyelembe vesszük a saját zenei ízlésüket, és szívesen osztjuk meg saját tapasztalatainkat és javaslunk dolgokat.

Rugalmas és Figyelmes Hozzáállás

Fontosnak tartják, hogy az esetleges változásokhoz rugalmas alkalmazkodunk és folyamatosan figyeljük az eseményt. Ügyfeleink számára kiemelten fontos, hogy szinte minden kívánságuk teljesült, és ehhez nagy segítséget nyújtottunk.

Kedvesség és Vidámság

Barátságos és vidám hozzáállásunk pozitív hatást gyakorol az esküvői hangulatra és a vendégekre. Elismerik, hogy képesek vagyunk érzékelni az esküvő és a vendégek energiáját, és ennek megfelelően alkalmazkodunk a pillanatnyi helyzethez.

Professzionalizmus

Nagy elismeréssel beszélnek a technikai hozzáértésünkkel, a hangulat megteremtésével és az adott pillanathoz szükséges tökéletes zenei választásokkal kapcsolatban. Ügyfeleink számára fontos volt, hogy mindig pontosan és megbízhatóan működtek a technikai eszközök.

A KlubZene nem csak egy vállalkozás…

Válassz minket, hogy az esküvőd vagy egyéb eseményed olyan legyen, mint ahogyan eltervezted! Nálunk mindent megtalálsz a varázslathoz – zene, ceremóniamester és a felejthetetlen pillanatokhoz szükséges apró részletek. Adj nekünk lehetőséget, és engedd, hogy valóra váltsuk az álmod!

Social Média Felületeink

Események

Facebook oldalunkra minden alkalomról felteszünk legalább egy képet, hogy a közösségi média erejét is kihasználhassuk munkánk során.

Képek

Instagram oldalunkat is igyekszünk naprakészen tartani, ahová egy-egy elcsípett pillanatot dobunk fel az előkészületekről vagy a rendezvényről.

Zenék

Spotify oldalunkon stílusok szerint mutatjuk be – a teljesség igénye nélkül -azokat a zeneszámokat, amelyeket előszeretettel használunk a bulikon.

Videók

Tik-Tok oldalunk tartalmazza azokat a rövid videókat, amelyeket futtában felveszünk a bulik alatt. A hangulat talán ezeken is jól átjön.

Mixek

A bulik közben nem rögzítünk, ezért csak pár összedobott és nyers mixünk van amelyek nem tökéletesek, viszont hallgathatóak és jó hangulatba hoznak.

Őszintén örülünk, hogy téged választottunk az esküvőnkre, nem csupán azért, mert az árajánlatod korrekt volt, az érkezésnél pontos voltál, a teljes esküvői hangosítást csuklóból lehoztad, a bulit pedig hibátlanul menedzselted az egész este folyamán és még a végén is maradt benned energia, amikor már másodjára hosszabbítottunk. laughing
Szívből ajánlunk téged mindenkinek, aki egy kicsit is bizonytalan abban, hogy Zoliék lesznek-e a megfelelő zenei szolgáltatók az esküvőjükön!

Köszönjük neked ezt a csodás estét!

Anna és Roland

Dátum: 2023. szeptember 15., Feladat: Esküvői Dj

Az első és legfontosabb, hogy baromi jófejek vagytok! Olyan érzésünk, volt minta régóta ismernénk egymást. A dj pultba beállós élmény felejthetetlen volt, nagyon köszönöm Zsoltnak, hogy energiát fordított a „tanításomra”. Szerintem sokan más dj nem engedett volna be senkit a pulthoz.. 💖

Zoli, a táncpárbaj ötlete nagyon király volt! Illetve köszi, hogy elviselted azt, hogy kicsit jobban belefolytam a te részedbe, munkádba és nem húztam meg magam, mint a többi menyasszony, aki rád hagyja a dolgok intézését. laughing

Jó buli volt. Köszönjük, hogy ilyen családias, közvetlen embereket ismerhettünk meg személyetekbe!

Dóri és Bence

Dátum: 2023. szeptember 2., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Zoltánéknak köszönhetően a kicsit szokatlan helyszínen (Nagykovácsi Cserkészpark) is megoldott és gördülékeny volt a ceremónia hangosítása, és a buli alatt is megteremtődött a megfelelő hangulat. A zenék változatosak voltak, és Zoltán figyelembe vette személyes igényeinket és a násznép kéréseit is. Köszönjük még egyszer!

Ahogy az előző pontban is megjegyeztem, számomra a legfontosabb dolog így visszatekintve a biztonságérzet volt, hogy úgy éreztem hogy rutinosan dolgozol, ismered a helyszínt is, és nem kellett azért aggódnom, hogy valami félremegy esetleg. Külön köszönjük, hogy próbáltad figyelembe venni a kéréseinket, igényeinket úgy is, hogy nagyon a végére hagytuk a zeneválasztás kérdését – azért halogattuk, mert ez volt a legnehezebb feladat számunkra. Az is pozitívum volt, hogy szinte mindig pár órán belül választ kaptam az emailjeimre, kérdéseimre. A buli részéről én nehezen tudok nyilatkozni, nem is tudtam hozzád odamenni, annyi felé állt a fejem. Úgyhogy nagyrészt csak nyugtáztam, hogy oké, mennek a zenék, nagyjából olyan stílus megy amiről beszéltünk, és az emberek jól érzik magukat. A pogót egyébként itt is többen emlegették, főleg Matyi (a ceremóniamester) áradozott róla. laughing

Azt láttam, hogy volt egy pont ahol az idősebbeket is próbáltad bevonni, nekünk is feltűnt, hogy a násznép egy része egyáltalán nem mozdul meg, de ezt nem tartom a Te hibádnak – a fotós könyvbe sem raktak magukról például képet, és gyorsan haza is mentek (ez kicsit rosszul esett nekünk). De a lényeg, hogy szerintem egy elég komoly keménymag jót bulizott az este, és ennek nagyon örültünk. smile

Köszönjük még egyszer a munkátokat, további eredményes, jó hangulatú fellépéseket kívánunk!

Janka és Gábor

Dátum: 2023. augusztus 25., Feladat: Esküvői Dj

Zoltánnal gyorsan, egyszerűen, határozottan mentek az előkészületek. Megnyugtató volt az esküvő alatt, hogy kevés input-tal és autonóm módon mindent szuperül előkészített. Érződött, hogy ha úgy adódott volna, nagy tapasztalatával másban is segített volna. Felkészült volt, figyelt ránk, egy-egy pillantásból tudta, mi következik. Aki stresszmentes megoldást keres, annak bátran ajánlom! smile

Anett és Dani

Dátum: 2023. augusztus 19., Feladat: Esküvői Dj

Végtelenül hálásak vagyunk az esküvőn nyújtott munkátokért! 100% ban meg voltunk veletek elégedve, nem tudunk semmi negatívat mondani.
Tehát a mi javaslatunk, hogy csak így tovább! 😀
Ami számomra nagyon fontos volt és külön szeretném kiemelni rólatok, azok a következők:
– A részletes excel táblátok az esküvő megtervezéséről, ami „alap” támasza volt az egész esküvő szervezésnek.
– Részletes egyeztetések (időt szánva ránk)
– Folyamatosan figyelemmel kíséretek minket a nagy napon, mikor mire van szükségünk, (pohár víz, ettünk -e , a segítségnyújtásotok mindenek felett) és ezeket nem csak egyszer, kérdeztétek meg hanem minden olyan alakalommal amikor sűrű volt a program, fotózások,készülődés stb. ez részemről nagyon sokat jelentett.
– Amikor módosítottunk valamit a szervezésnél és az esküvői nap folyamán rugalmasak voltatok és ahhoz igazodtatok akár az utolsó pillanatban is.
– Minden fontos dolgot elmondtatok amit kértem. (és úgy ahogy kértem)
– Minden kéréseinket teljesítettétek
– A technikátok kiválósága (zene,hangosítás, fények) és azok elhelyezése.
– A zenei válogatás olyan volt, ahogy kértük.
– Felismertétek az esküvő és a vendégek energiáját és ehhez igazodtatok.
– Végtelen kedvességetek,vidámságotok ami nem csak felénk, hanem mindenki felé nyújtottatok.💝
Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk!
Viki és Bálint

Dátum: 2023. augusztus 5., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

A mi esküvőnk nagyon nemzetközi volt, tekintettel arra, hogy én magyar származású vagyok míg a férjem portugál és a baráti társaság pedig Európa különböző országaiból érkezett Magyarországra hogy velünk ünnepeljenek. Balogh Zoltán az esküvő napján teljes mértékben figyelembe vette az igényeinket és a magyartól a portugál slágerekig biztosította a zenéket. Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával és örülünk hogy őt választottuk.

Diana és Romeu

Dátum: 2023. július 22., Feladat: Esküvői Dj

Mikor párommal elkezdtünk szervezni az eskövőnket, két dologban biztosan nem akartunk kompromisszumot kötni: a sütemények és a DJ személye. Utóbbihoz sok keresgélés után jutottunk el egy ajánlást követően. Számunkra nagyon fontos volt, hogy a kiválasztott DJ profi legyen és ne csak egy kiválasztott playlistet játszon végig, hanem mondja el a tapsztalatait, véleményezze az általunk megadot zeneszámokat, tegyen javaslatokat és egészítse ki a mi track listáinkat is és persze tartsa tiszteletben az általunk kiválasztott zenei vonalakat is. Jelzésértékű volt számunkra az is, hogy milyen profi weboldallal rendelkeznek Zoltánék, mennyire transzparensen vannak feltűntetve az információk, illetve sok referencia taláható az oldalukon, és nem utolsó sorban van árkalkulátoruk is, ami segítségével nem volt meglepetés az árakkal kapcsolatban sem. Lehet ezek sokaknak nem számítanak annyira, de véleményünk szerint valahogy így kellene szolgáltatást nyújtani manapság, ha valakinek tényleg számít az, hogy kit hív meg az eskövője (vagy születésnapja) fő hangulatfelelősének.

Zoltán az egész esmény során nagyon figyelt arra, hogy minden akkor hangozzon el amikor kell (vagy akkor legyen szünet, amikor kell), olyan hangerővel, ami nem volt zavaró, inkább kiegészítette, kihangsúlyozta az egyes eseményeket, legyen az gyűrűhúzás,aláírás alatti zene, bevonulás, kivonulási alatt szóló zenék. Nagyon jól váltogatta a stílusokat, érezte, hogy mikor milyen számokat érdemes játsztani a listákból, és úgy összességében elmondható, hogy rendkívűl jólérezte a násznép ritmusát. Emellett nagyon jó beszélgető partner is volt, jó humora sokszor feldobta a hangulatot és ha odamentünk kértünk számokat, akkor azt máris játszotta. Az általa használt eszközök is (amennyire ezt egy nem szakmabeli meg tudja állapítani persze) profi hatást keltettek.

Összeségében elmondhatjuk, hogy életünk nagy napjára egy nagyon jó DJ-t sikerült választanunk Zoltán személyében és csak remélni tudjuk, hogy lesz még alkalmunk egy másik eseményen az ő szolgáltatásait ismételten igénybe vennünk. Nagyon nagy köszönet jár neki, hogy ott volt velünk és hozzájárúlt ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát életünk legfontosabb napján.

Zsanett és Zoli

Dátum: 2023. július 7., Feladat: Esküvői Dj

Mindent nagyon-nagyon szépen köszönünk! Csodálatos esténk volt csodás szolgáltatókkal!

A zene fantasztikus volt, mindenkit sikerült megmozgatnod, még az idősebb korosztályból is! Imádtuk, hogy mindenki mennyire elengedte magát és ropta végig az estét! Borzasztó szerencsések vagyunk, hogy az Esküvőpalotában találkoztunk Veled!
Már akkor nagyon profinak tűnt minden, de az, ahogy az esküvőn még a saját ízlésünket is belevitted (ami esetemben kicsit nehézkesebb a kedvelt zenéim miatt) és sikerült néhány rockosabb számra is tombolni, hatalmas élmény volt!

Csak ajánlani tudunk mindenkinek!
Köszönjük Neked!

Orsi és Feri

Dátum: 2023. június 16., Feladat: Esküvői Dj

Zoltán, you made our day special: it sounded like our life movie, with our personal soundtrack.
Every moment of the day was made special by the songs we had picked and that you played perfectly on time, with the right volume for the situation, soft as background or loud to emphasize the moment.
The ceremony music was simply perfect, naturally played, started at the right moment every time, and it simply made it unforgettable and emotional.
You really are a professional, you never had a technical problem, you were always on time with the music, always attentive and added a personal touch when necessary, playing some songs by your own initiative but that were perfect for the moment. This means you can read the audience perfectly and understand what we liked without us telling you.
We were impressed by how you moved to 3 different locations setting up your equipment seamlessly, we didn’t even notice you moving your gear around! The volume was always loud enough, the equipment was up to the expectations, we liked the lights you had added to make the atmosphere unique.
Your price is very honest and reasonable and the contract was very good for us, we felt safe and in good hands.
The fact that you speak English and Hungarian made it easy for us to deal with you, as an Italian-Hungarian couple.
We don’t have any negative feedback or suggestions on what to improve, just keep up the good work you are already doing and we wish you good luck for the future and we will definitely recommend you to our friends!

Maria és Zoltán

Dátum: 2023. június 3., Feladat: Esküvői Dj

Maximálisan meg voltunk elégedve a DJ szolgáltatással, a polgári szertartás hangosítása tökéletes volt, a megbeszéltek szerint indultak el a zenék, Zoli még arra is vette a fáradtságot, hogy az általunk megadott youtube zenék helyett egy jobb minőségű verziót keressen nekünk. A vacsora alatt is tökéletesen az alkalomhoz passzoló zenéket válogatott össze, végig ránk figyelt és egy-egy pillantásunkból is rögtön értette, hogy mit szeretnénk. A lagzi zenéit is tökéletesen az ízlésünkre szabta, nagyon kedvesen és nyitottan fogadta a vendégeink zene kérését. Bátran és szeretettel ajánljuk Zolit bárkinek, mi még egyszer Őt választanánk :).
Kriszti és Simon

Dátum: 2023. május 20., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Meg voltunk elégedve mindennel teljesen. Nagyon tetszett végig a zene, különösen az este végén a buli rész, meg amúgy tudtuk, hogy lehet hosszabbítani, de hatalmas öröm volt, főleg azért mert részeg voltam, de ez egy kedves emlék nagyon. Zsolt, a cm munka is szuper volt, kedvenc emlékem, hogy valamikor a polgári előtt mondtad, hogy majd azért sietni kéne és nem értettem és valahogy vicceskedve mondtad, de asszertíven és teljesen átjött, hogy komolyan gondolod és fontos, ez nagyon tetszett. Meg hogy mindig kérdezted, hogy minden rendben van-e, meg a tortavágásnál a kreatív időnyerési programváltozás is. Hát meg az esküvő előtti munkátok! Hatalmas segítség volt az esküvőszervezésben. Nagyon nagyon köszönjük a munkátokat és jószívvel ajánlunk benneteket másoknak!
Amanda és Zsolt

Dátum: 2023. április 22., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Köszönjük, hogy a nagy napunkon emelted az est színvonalát. Kellően meghitt volt a szertartás alatt a zenei aláfestés, és a szertartás után pedig nagyon jól ráéreztél a vendégek zenei igényeire. Nem tudok negatív tapasztalatról beszámolni, mindent elmond az, hogy végül mekkora buli kerekedett az Esküvőpalotában. Nem is gondoltam volna, hogy még vonatozni is fogunk! 🙂 Ez egy remek DJ nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönjük!

Nóri és Ricsi

Dátum: 2023. március 19., Feladat: Esküvői Dj

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy „szintis mulatós bandát”, hanem egy DJ-t kértünk fel a feladatra. Mint láttad, eléggé sokszínű és több generációból álló násznépünk volt. Akárkivel beszéltünk (és mi is így emlékszünk vissza), nagyon jól érezte magát. Többen emlegették is, hogy ez volt a „legjobb esküvő volt, amin valaha voltak”. Mi a Lilivel nagyon elégedettek voltunk a munkátokkal. Mint láttátok/tapasztaltátok, nem voltunk agyonszervezve, néha így ‘on the spot’ mondtunk infókat, ezért elnézést kérek. Illetve nekem a hajnali órák a véremben lévő alkohol mennyiség miatt már csak homályosan vannak meg, így remélem sem én, sem a kicsit ittasabb násznép sem zaklatott túl sok hülyeséggel. Remélem mindennek ellenére ti is jól éreztétek magatokat és nem bántátok meg, hogy elvállaltátok ezt a projektet! Mi mindenkinek csak javasolni/ajánlani fogunk titeket a jövőben! 🙂
Lili és Ádám

Dátum: 2023. március 18., Feladat: Esküvői Dj

Nagyon szépen köszönjük a hozzájárulásotokat a rendezvényünkhöz, nagyon meg voltunk elégedve a munkátokkal! 😊 Alaposak és rugalmasak voltatok, minden kérésünket teljesítettétek, szóval ha legközelebb szükségünk lesz hasonló segítségre, mindenképpen szólunk.

BDO Magyarország

Dátum: 2022. szeptember 21., Feladat: Rendezvény hangosítás

Először is köszönjük hogy vállaltátok az esküvőnket, mi nagyon örültünk neki hogy Titeket választottunk!

Zsolt, annyira feltűnés nélkül mozgattad a szálakat a háttérben hogy gyakorlatilag tényleg csak egy pár dologra kellett rábólintani ott a helyszínen és nem izgultunk semmin hogy vajon rendben lesznek-e a dolgok, mert kézben tartottad a folyamatot.

Zoli, az est végére egy mini alter-punk party bontakozott ki, amiben teljesen készségesen és jó kedvűen vettél részt, mindenféle bukkanó és nehézség nélkül zajlott le az egész nap, ami külön szuper volt (főleg nekünk). Szerintem tökéletesen eltaláltad a mi zenei világunkat.

Ha mégegyszer lenne esküvőnk biztosan Titeket választanánk újra, mivel annyira problémentessé tettétek az egész napot hogy tényleg csak jól kellett magunkat érezni!  laughing

Gabriella és Dávid

Dátum: 2022. szeptember 17., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Fantasztikus buli volt. Mindenki nagyon jól érezte magát. A vacsora nagyon jól sikerült, a hangulat és a zene nagyon jól passzolt. Gyorsan reagáltál ha valaki épp beszélni akart, lehúztad a zenét. A mikrofon ördöglakatja a beszélő baja 😅. Julcsi köszöni, hogy a stílust nagyon jól tartottad, amíg ő nem szólt este h már mehet a többi is😄.
De a te munkád dicsérte hogy mindenki talpon volt és bulizott. Tényleg úgy éreztük hogy minden tökéletes, nem tudunk érdemi kritikát leírni.

Julcsi és Ricsi

Dátum: 2022. szeptember 10., Feladat: Esküvői Dj

Remek hangosítás volt és jó fények. Nagyon jól éreztétek mikor mi kell a csapatnak milyen zenék és nagyon tudtatok hozzánk igazodni! Remek hangulatot csináltatok! Nagy zenei repertoár! Köszönjük szépen! Örök élmény!

Nagy Arnold

Dátum: 2022. szeptember 7., Feladat: Party Dj (Születésnap)

Az eddigi visszajelzések és főként az én véleményem, hogy precíz, pontos munkát végeztetek, kedvesek és segítőkészek vagytok, szóval szerintem minden a helyén volt! Köszönjük szépen!

Tempus Közalapítvány

Dátum: 2022. szeptember 6., Feladat: Rendezvény hangosítás

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat!
A násznép azóta is el van ájulva, hogy mekkora bulit csaptatok nekünk. Külön köszönet, hogy bárki bármit kért, ti szó nélkül tudtátok teljesíteni , így fokozva még a hangulatot. Kedvesek és mosolygósak voltatok, velünk buliztatok, minden tökéletes volt! Ha mégegyszer kellene szerveznünk sem kérnénk fel mást, csak titeket! Köszönjük, hogy hozzájárultatok ehez a csodás naphoz!

Dóri és Attila

Dátum: 2022. szeptember 3., Feladat: Esküvői Dj

Mi még mindig nem tértünk magunkhoz és nem hisszük el hogy vége az esküvőnek és a bulinak! Maximálisan elégedettek vagyunk mindennel, a zenével, a hangulattal, azzal ahogy Zsolt vezette az egész napot, tökéletesen ment az egész, az előre egyeztetett forgatókönyv szerint. A zenei rész is hibátlan volt, minden korosztály tudott táncolni, mulatni. smile Nem volt egyetlen “para” pillanat sem, a vendégek visszajelzése alapján is szuper nap volt, nagyon köszönjük!

Anna és Gergő

Dátum: 2022. augusztus 27., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

A kecskeméti esküvői kiállításon találkoztunk Veletek először. Már akkor is úgy jöttünk el onnan, hogy „úristen, ez a két fickó parádés volt”. Nagyon jó zenékkel, és nagyon barátságos fogadtatással vártatok minden érdeklődőt a standotoknál. Amíg Zoli a zenéket pörgette, addig Zsolti jobbnál-jobb szöveggel szólította le az arra járókat.

Ceremóniamesterünk addigra már megvolt, mire megismertük Zsoltiékat, ezért Titeket a zene biztosítására szerettünk volna felkérni. Teltek a hetek, egyszer csak hívott a ceremóniamester, hogy mégsem tudja az esküvőnket elvállalni. Timivel már akkor tudtuk, hogy ez nem lehet véletlen. Abban a pillanatban tudtuk, hogy mind a kettőtökre szükségünk van.

Kettő személyes, rendkívül jó hangulatú találkozó és megannyi telefonos beszélgetés keretein belül volt lehetőségünk közelebbről is megismerni egymást, és minden esküvőt érintő témát tetőtől talpig kivesézni. Biztosak voltunk abban, hogy a zene és az esemény koordinálása maximálisan jó kezekben van.

Eljött a Nagy Nap, kezdődtek az események és tényleg minden olyan profin zajlott, ahogy azt megbeszéltük előtte.
Sőt, menyasszonyi autó sofőrhiánnyal is küzdöttünk, amire Zsolti kapásból rávágta, hogy szívesen vállalja.

Egy szó mint száz, aki a #KlubZenét választja, ott nagyon nagy baj nem lehet!
Köszönjük Zsolti&Zoli, hogy részesei voltatok az esküvőnknek és hozzásegítettetek bennünket ahhoz, hogy minden a legtökéletesebb legyen!

Tímea és Péter

Dátum: 2022. augusztus 26., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Azt kell mondanom, hogy mi teljesen meg voltunk elégedve a szolgáltatással, mindenre azonnal reagáltál és gyorsan, a buli meg talán nem pörgött be annyira, amennyire szerettük volna, ennek biztos több oka volt, de sztem jó zenék szóltak végig, inkabb teraszos beszelgetős este lett. Nekünk nagyon jó volt, hogy rég nem látott barátok el tudtak jönni. Nem mellesleg azért egy páran jót buliztunk a számokra. smile
Különösen jó volt, hogy a külső és belső hangosítással kapcsolatos változásokra gyorsan, pontosan, profin reagáltál.
Ha ajánlanom kéne (és fogom) a szolgáltatásaidat, azonnal a profizmus, együttműködő szellem és jó érzék jut eszembe mint jelzők. Köszönjük mégegyszer!

Szilvi és Ádám

Dátum: 2022. augusztus 6., Feladat: Esküvői Dj

Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, hiszen az este folyamán nem csak szimplán DJ feladataidat láttad el, és zenéket biztosítottad számunkra, hanem mint egy jó barát velünk ünnepeltél!
A násznép számára lehetőséget adtál zene kérésre, minket pedig praktikus tanácsokkal láttál el, melyek elősegítették, hogy az este gördülékenyebb legyen, és hogy mindenki jól érezze magát!
Mi biztosan mindenkinek téged ajánlunk és barátink családtagjaink is.
Nagyon szépen köszönünk mindent 🙂

Júlia és Gergő

Dátum: 2022. július 30., Feladat: Esküvői Dj

Nagyon köszönünk mindent, mi tényleg nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon jó döntésnek éreztünk téged megkérni. 🙂

Nóri és Bálint

Dátum: 2022. július 23., Feladat: Esküvői Dj

Köszönjük szépen a jókívánságot és, hogy egész este segítettek a remek hangulat megteremtésében és fenntartásában. Pár észrevétel:

  • A zene szerintem király volt. Páran jelezték, hogy a zenei blokkokban nehéz volt a váltás zenekérés esetén, de nekem kifejezetten tetszett, hogy nem csapongtunk össze-vissza. (Bár ha jól emlékszem a Vén Európát és a Csepereg az esőt kifejezetten hiányoltuk 😀).
  • Nagyon köszönjük a segítséget a rendezkedésben.
  • Illetve jó volt, hogy nem akartatok ránk erőltetni valami kötött programot, és tudjuk, hogy néha nehéz volt improvizálni, de azért szerintünk (illetve a megkérdezett násznép szerint is) remek volt a hangulat. Mi pont ilyen kötetlen lagzit szerettünk volna tartani.
Dorka és Márton

Dátum: 2022. július 16., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Tiszta szívből tudlak ajánlani mindenkinek! Hálásan köszönöm ahogy ilyen profin kezelted az előkészületeket az esküvőnkre. Mivel a világ másik feléről szerveztem az esküvőmet, esélyünk sem volt személyesen találkozni. Azonnal készségesen válaszoltál az e-mailjeimre.
Ami pedig az esküvő napját illeti, mintha évek óta ismertél volna. A kedvenc zenéimet játszottad anélkül, hogy kértem volna őket ❤️
Köszönöm, hogy részese voltál annak, hogy ilyen tökéletes volt a nagy napunk.

Julianna és Dimosthenis

Dátum: 2022. július 2., Feladat: Esküvői Dj

Mi nagyon élveztük az egész eseményt, úgy gondoljuk, hogy nagyon profi munkát végeztél. A szertartásokon minden szám tökéletes volt, illetve a vacsora alatt is nagyon örültünk, hogy pont ideális hangerőn ment az aláfestő zene. A buli részén pedig szerintem mindent elárult az, hogy a násznépet úgy kellett kitessékelni, miután a villanyokat felkapcsolták. A számok jól követték egymást, nem volt köztük nagy ugrálás és mindenki megtalálta a kedvére való zenét. Külön köszönet azért, hogy a tiltólistás számok nem kerültek lejátszásra. Mi nagyon élveztük az esküvőnk minden percét és köszönjük, hogy ehhez ilyen profin hozzájárultál.

Linda és Dávid

Dátum: 2022. július 2., Feladat: Esküvői Dj

Összegségében mi megvoltunk veletek elégedve!

  • Zoli! A zenék nagyon rendben voltak! A vacsora alatt kellemes és élvezetes hangulatot teremtettek. A játékok, feladatok alatt is odaillő zenék szóltak. Jól esett, hogy a kéréseink is figyelembe lettek véve. A helyszínre érkezésünkkor nagyon találó volt a bevonuló zene! Külön dicséret azért is, hogy hangulathoz illő dalokat játszottál le. Illetve arra is figyeltél, ha valamilyen stílusra nem volt vevő a násznép akkor váltottál.
    Köszönjük!
  • Zsolt! Kifejezetten jó volt a közös kommunikációnk! Az este folyamán már egy-egy pillantásból tudtuk, hogy akkor mi jön.
    A násznép dicsérte a figyelmességedet, a hogylétük felől érdeklődve, italok/ételek kínálásáról! Ezt a nevükben is köszönjük! Ami egy pici kellemetlenség volt, az az hogy Mikit Máténak nevezted meg a feladat kapcsán, de mi jót mosolyogtunk rajta, nem maradt bennünk emiatt negatív érzés.
Evelin és Miklós

Dátum: 2022. június 24., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester

Nagyon koszonunk mindent! Szuper volt a szolgaltatas, amit nyujtottatok es minden ugy volt, amilyenre vagytunk. Precizek, jo fejek, vidamak, jol felkeszultek voltatok! Tenyleg mindent koszonunk!!!!

Eszter és Robi

Dátum: 2022. június 11., Feladat: Esküvői Dj

Szeretnénk először is megköszönni a munkátokat, és a támogató hozzállásotokat az ötleteinkhez végig a tervezéstől a házasságkötésünk napjáig. Nagyon fontos volt Nekünk, hogy minden gördülékenyen menjen és mindenki, beleértve természetesen minket is jól érezze magát a Nagy Napunkon és mindez a segítségetekkel sikerült is.

Külön ki szeretnénk emelni a profizmusotokat a forgatókönyv készítés és lebonyolítása vonatkozásában, és ha ajánlunk benneteket, mindenképpen a két szolgáltatásotokat együtt ajánljuk, mert ahogy tapasztaltuk a két szolgáltatás nagyon egymásra épül és nagy terhet vett le a vállunkról az, hogy a program gyakorlatilag egy kézben volt.

Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Benneteket, és szívből ajánljuk a Klubzenét mindenkinek, akinek a szolgáltatásotokra szüksége lehet. Mi tényleg szuperül éreztük magunkat, sosem fogjuk elfelejteni ezt az estét, és Izabellának is örök emlék lesz, hogy szerepelhetett (ezt külön köszönjük!) 😊.

Kinga és Máté

Dátum: 2022. június 10., Feladat: Esküvői Dj és Ceremóniamester