+ 36 70 384 9002 hello@klubzene.hu

Ceremóniamester

Az esküvő életünk legfontosabb pillanatai közé tartozik, és mi, a KlubZene csapata, itt vagyunk, hogy segítsünk a Te nagy napod emlékezetessé és zökkenőmentessé tételében. Több éves tapasztalattal rendelkező Ceremóniamesterek vagyunk, akik évente több mint 30 alkalommal segítünk a jegyespároknak álmaik esküvőjének megvalósításában.

A jegyespárok számíthatnak ránk a tervezés minden fázisában. Először is, rendelkezésükre bocsátunk egy alap forgatókönyvet, amelybe beleírhatják az elképzeléseiket és kívánságaikat az esküvőjükkel kapcsolatban. Ezután személyes konzultációkkal egyeztetjük, és tapasztalatunkból fakadó jó tanácsokkal és tippekkel segítjük a párokat abban, hogy a nap végleges forgatókönyve tökéletesen illeszkedjen az elképzeléseikhez.

Az esküvői programok terén is ügyelünk arra, hogy azok mindenkinek kellemes élményt nyújtsanak, és senki számára ne legyenek kellemetlenek vagy sértőek. Csak akkor vagyunk láthatóak és hallhatóak, amikor az esemény menetének fontos elemeiről van szó, hogy a Ti és a vendégeitek minden figyelme az esküvőre összpontosuljon.

Ceremóniamester szolgáltatás a KlubZene-től

Ceremóniamester véleményeink

Hosszú évek tapasztalatával és sok-sok elégedett párral büszkélkedhetünk. Szenvedéllyel és megbízhatósággal teremtjük meg az esküvői varázslatot, miközben mindig törekszünk a fejlődésre és arra, hogy minden párnak egyedi és felejthetetlen élményt nyújtsunk. Az elégedett párok visszajelzései és a más szolgáltatókkal való hosszú távú kapcsolataink jelzik, hogy az igazi elismerés számunkra a bizalom és a minőség. Legfontosabb küldetésünk az, hogy felejthetetlen emlékeket teremtsünk, és minden pillanat ragyogó legyen a Te nagy napodon is.

Anna & Dani

„Zoltánnal gyorsan, egyszerűen, határozottan mentek az előkészületek. Megnyugtató volt az esküvő alatt, hogy kevés input-tal és autonóm módon mindent szuperül előkészített. Érződött, hogy ha úgy adódott volna, nagy tapasztalatával másban is segített volna. Felkészült volt, figyelt ránk, egy-egy pillantásból tudta, mi következik. Aki stresszmentes megoldást keres, annak bátran ajánlom!”

2023. augusztus 19.

Viki & Bálint

Végtelenül hálásak vagyunk az esküvőn nyújtott munkátokért! 100% ban meg voltunk veletek elégedve, nem tudunk semmi negatívat mondani. Tehát a mi javaslatunk, hogy csak így tovább! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk!

2023. augusztus 5.

Dia & Romeu

„Balogh Zoltán az esküvő napján teljes mértékben figyelembe vette az igényeinket és a magyartól a portugál slágerekig biztosította a zenéket. Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával és örülünk hogy őt választottuk.”

2023. július 22.

Zsanett & Zoli

„Összességében elmondhatjuk, hogy életünk nagy napjára egy nagyon jó DJ-t sikerült választanunk Zoltán személyében és csak remélni tudjuk, hogy lesz még alkalmunk egy másik eseményen az ő szolgáltatásait ismételten igénybe vennünk.”

2023. július 7.

Orsi & Feri

A zene fantasztikus volt, mindenkit sikerült megmozgatnod, még az idősebb korosztályból is! Imádtuk, hogy mindenki mennyire elengedte magát és ropta végig az estét!

2023. június 16.

Maria & Zoli

„You really are a professional, you never had a technical problem, you were always on time with the music, always attentive and added a personal touch when necessary, playing some songs by your own initiative but that were perfect for the moment. This means you can read the audience perfectly and understand what we liked without us telling you.”

2023. június 3.

Kriszti & Simon

Bátran és szeretettel ajánljuk Zolit bárkinek, mi még egyszer Őt választanánk :).

2023. május 20.

Nóri & Ricsi

Kellően meghitt volt a szertartás alatt a zenei aláfestés, és a szertartás után pedig nagyon jól ráéreztél a vendégek zenei igényeire. Mindent elmond az, hogy végül mekkora buli kerekedett az Esküvőpalotában. Nem is gondoltam volna, hogy még vonatozni is fogunk!

2023. március 19.

Lili & Ádám

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy „szintis mulatós bandát”, hanem egy DJ-t kértünk fel a feladatra. Mi mindenkinek csak javasolni/ajánlani fogunk titeket a jövőben!

2023. március 18.

Miért minket válassz Ceremóniamesternek?

Tapasztalat és megbízhatóság

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a ceremóniamester szolgáltatás terén, és számos elégedett pár véleménye bizonyítja, hogy megbízhatóan és precízen végezzük munkánkat.Garantáljuk, hogy nálunk mindig Ti lesztek a középpontban.

Személyre szabott tervezés

Segítünk a jegyespároknak elképzeléseik megvalósításában egy személyre szabott forgatókönyvvel, hogy az esküvőjük pontosan olyan legyen, mint amilyennek megálmodták. Felkészítünk, hogy könnyebben menjenek az előkészületek.

Együttműködés és jó tanácsok

Mindenben számíthatnak ránk, és szívesen megosztjuk velük a saját tapasztalatainkból fakadó jó tanácsokat is az esküvőjükkel kapcsolatban.Tapasztaljuk, hogy a pároknak erre van szükségük.

Professzionális koordináció

Szakértő ceremóniamesterként gondoskodunk arról, hogy a további szolgáltatókkal szorosan együttműködve az esküvő gördülékenyen menjen. Tudjuk, hogy nem nekünk kell a fókuszban lenni.

Esküvői DJ szolgáltatás

Esküvői Dj-k is vagyunk, akik arról is gondoskodnak, hogy az esküvő minden pillanatához megfelelő hangulat és zeneszámok legyenek, és azok időben és pontosan szóljanak. Érezzük, hogy mikor szükséges visszafognunk a hangerőt.

Kellemes és emlékezetes élmény

Hiszünk abban, hogy egy figyelmes, szimpatikus és vicces ceremóniamester hozzájárul az esküvő jó hangulatához és emlékezetességéhez. Biztosítjuk a mindenki számára kellemes szórakozást.

Folyamatos fejlődés

Minket a szenvedélyünk vezet. Mindig tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy lépést tartsunk az újabb trendekkel és megfeleljünk az elvárásoknak. Hisszük, hogy csak így lehet minőségi szolgáltatást nyújtani.

A Ceremóniamestered már csak egy lépésre van tőled!

Válassz minket, hogy az esküvőd olyan legyen, mint ahogyan eltervezted! Nálunk mindent megtalálsz a varázslathoz – zene, ceremóniamester és a felejthetetlen pillanatokhoz szükséges apró részletek. Adj nekünk lehetőséget, és engedd, hogy valóra váltsuk az álmod!