+ 36 70 384 9002 hello@klubzene.hu

Esküvői DJ

Az esküvő egy életre szóló élmény, és mi itt a KlubZene-nél hisszük, hogy a jó hangulat és az emlékezetes pillanatok elengedhetetlen részei ennek az eseménynek. Évente átlagosan 30 boldog pár kérésére állunk a Dj-pult mögé, hogy varázslatos zenei élményt teremtsünk az esküvőjükön.

Azok a párok, akik már minket választottak, utólag mindig kiemelik, hogy mennyire jó döntést hoztak. Azt mondják, hogy a nagyon fontos pillanatokban – például az esküvői szertartás alatt -, precízen és kellő hangerővel játszottuk be a zeneszámokat, így a ceremónia minden mozzanata emlékezetes maradhatott. Ezen felül pedig örömmel tölti el őket, hogy kedvenc zenéikre a násznép minden tagja – beleértve az idősebb vendégeket is – táncolt.

Az esküvők alatt nagy gonddal ügyelünk a kiváló hangminőségre, a megfelelő időzítésekre és a zenei választékra. Mindig nagy figyelmet szentelünk annak, hogy megtudjuk, milyen zenei stílust szeret a jegyespár, és milyen zenéket, előadókat vagy zenei stílusokat kedvel a násznép. Sőt, mindig kérünk egy tiltólistát is, hogy teljesen elkerüljük az olyan zenéket, amelyek nem illenek az esküvő stílusához.

Esküvői Dj szolgáltatás a KlubZene-től

Esküvői Dj véleményeink

Hosszú évek tapasztalatával és sok-sok elégedett párral büszkélkedhetünk. Szenvedéllyel és megbízhatósággal teremtjük meg az esküvői varázslatot, miközben mindig törekszünk a fejlődésre és arra, hogy minden párnak egyedi és felejthetetlen élményt nyújtsunk. Az elégedett párok visszajelzései és a más szolgáltatókkal való hosszú távú kapcsolataink jelzik, hogy az igazi elismerés számunkra a bizalom és a minőség. Legfontosabb küldetésünk az, hogy felejthetetlen emlékeket teremtsünk, és minden pillanat ragyogó legyen a Te nagy napodon is.

Anna & Dani

„Zoltánnal gyorsan, egyszerűen, határozottan mentek az előkészületek. Megnyugtató volt az esküvő alatt, hogy kevés input-tal és autonóm módon mindent szuperül előkészített. Érződött, hogy ha úgy adódott volna, nagy tapasztalatával másban is segített volna. Felkészült volt, figyelt ránk, egy-egy pillantásból tudta, mi következik. Aki stresszmentes megoldást keres, annak bátran ajánlom!”

2023. augusztus 19.

Viki & Bálint

Végtelenül hálásak vagyunk az esküvőn nyújtott munkátokért! 100% ban meg voltunk veletek elégedve, nem tudunk semmi negatívat mondani. Tehát a mi javaslatunk, hogy csak így tovább! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk!

2023. augusztus 5.

Dia & Romeu

„Balogh Zoltán az esküvő napján teljes mértékben figyelembe vette az igényeinket és a magyartól a portugál slágerekig biztosította a zenéket. Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával és örülünk hogy őt választottuk.”

2023. július 22.

Zsanett & Zoli

„Összességében elmondhatjuk, hogy életünk nagy napjára egy nagyon jó DJ-t sikerült választanunk Zoltán személyében és csak remélni tudjuk, hogy lesz még alkalmunk egy másik eseményen az ő szolgáltatásait ismételten igénybe vennünk.”

2023. július 7.

Orsi & Feri

A zene fantasztikus volt, mindenkit sikerült megmozgatnod, még az idősebb korosztályból is! Imádtuk, hogy mindenki mennyire elengedte magát és ropta végig az estét!

2023. június 16.

Maria & Zoli

„You really are a professional, you never had a technical problem, you were always on time with the music, always attentive and added a personal touch when necessary, playing some songs by your own initiative but that were perfect for the moment. This means you can read the audience perfectly and understand what we liked without us telling you.”

2023. június 3.

Kriszti & Simon

Bátran és szeretettel ajánljuk Zolit bárkinek, mi még egyszer Őt választanánk :).

2023. május 20.

Nóri & Ricsi

Kellően meghitt volt a szertartás alatt a zenei aláfestés, és a szertartás után pedig nagyon jól ráéreztél a vendégek zenei igényeire. Mindent elmond az, hogy végül mekkora buli kerekedett az Esküvőpalotában. Nem is gondoltam volna, hogy még vonatozni is fogunk!

2023. március 19.

Lili & Ádám

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy „szintis mulatós bandát”, hanem egy DJ-t kértünk fel a feladatra. Mi mindenkinek csak javasolni/ajánlani fogunk titeket a jövőben!

2023. március 18.

Miért minket válassz Esküvői Dj-nek?

Profizmus

Tapasztalt és profi esküvői dj-k vagyunk, akik évente átlagosan 30 esküvőn játszanak. Minden mozzanatot gondosan megtervezünk és precízen végrehajtunk. Tudjuk, hogyan töltsük meg a táncteret.

Tökéletes szertartás

Szertartás alatt is precízen, kellő hangerővel játszunk be a zeneszámokat és hangosítjuk az anyakönyvvezetőt, hogy az emlékek örökre megmaradhassanak. Érezzük, hogy mikor szükséges visszafognunk a hangerőt.

Együttműködés

Figyelembe vesszük a jegyespárok kívánságait, zenei stílusukat és az násznép preferenciáit, hogy a zenei repertoár teljesen megfeleljen az elképzeléseiknek. Tapasztaljuk, hogy a pároknak erre van szükségük.

Árkalkulátor

Az árkalkulátorunk segítségével a jegyespár – a pénztárcájának megfelelően – előre kiszámolhatja a szolgáltatásunk minden költségét. Nincsenek rejtett költségek.Látjuk, hogy ezáltal egyszerűsítjük az első lépéseket.

Ceremóniamester szolgáltatás

Nemcsak zenélünk, hanem tapasztalt ceremóniamesterek is vagyunk, akik segítenek az esküvő zökkenőmentes lebonyolításában és az események irányításában. Garantáljuk, hogy nálunk mindig Ti lesztek a középpontban.

Hang-és fénytechnika

Modern és megbízható hang- és fénytechnikai felszereléssel dolgozunk, hogy a zenei élmény, a hangminőség és a látvány a legmagasabb szinten legyen. Biztosítjuk a magas színvonalú buliélményt.

Folyamatos fejlődés

Minket a szenvedélyünk vezet. Folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy megfeleljünk az esküvők változó elvárásainak és a legfrissebb zenei trendeknek.. Hisszük, hogy csak így lehet minőségi szolgáltatást nyújtani.

Az esküvői Dj-d már csak egy lépésre van tőled!

Válassz minket, hogy az esküvőd olyan legyen, mint egy álom! Kalkulátorunkban mindent megtalálsz a varázslathoz – zene, ceremóniamester, és a felejthetetlen pillanatokhoz szükséges apró részletek. Adj nekünk lehetőséget, és engedd, hogy valóra váltsuk az álmod!