+ 36 70 384 9002 hello@klubzene.hu

Ajánlatkérés Esküvői Dj és/vagy Ceremóniamester szolgáltatásra

Az esküvő a szerelem ünnepe. Egy olyan nap, amire hosszú ideje vártok, és amit mindketten felejthetetlenné szeretnétek tenni. Azonban az esküvők tervezése során a költségvetés gyakran az egyik legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni. Ahhoz, hogy az esküvői álmaid valóra váljanak, fontos, hogy gondosan tervezd meg a költségeket. A párok ilyenkor kezdenek el a következő szavakra keresni az interneten: esküvői dj árak, ceremóniamester árak, fotós árak stb.

Éppen ezért alkottuk meg egyedi ajánlatkérőnket, hogy a jegyespárok jobban uralják az esküvői költségeket. Ezenkívül számunkra is segítség, hiszen az adatok megadásával Mi is tisztábban látjuk az elképzeléseiteket és ezáltal jobban tudunk nektek segíteni.

Ne hagyd, hogy az esküvőszervezés stresszt okozzon! Tervezd meg velünk az álomesküvődet anélkül, hogy aggódnod kellene a rejtett költségek miatt. Kérj tőlünk ajánlatot esküvői Dj és Ceremóniamester szolgáltatásra. Ne aggódj, amennyiben csak egyik szolgáltatásra van szükséged, akkor ennek megfelelően tudod kitöltenia az adatbekérőt. Hozd meg a helyes döntéseket és élvezd az előkészületeket!

Esküvői Dj árak a KlubZene árkalkulátorával

Vélemények a KlubZenéről

Hosszú évek tapasztalatával és sok-sok elégedett párral büszkélkedhetünk. Szenvedéllyel és megbízhatósággal teremtjük meg az esküvői varázslatot, miközben mindig törekszünk a fejlődésre és arra, hogy minden párnak egyedi és felejthetetlen élményt nyújtsunk.

Az elégedett párok visszajelzései és a más szolgáltatókkal való hosszú távú kapcsolataink jelzik, hogy az igazi elismerés számunkra a bizalom és a minőség. Legfontosabb küldetésünk az, hogy felejthetetlen emlékeket teremtsünk, és minden pillanat ragyogó legyen a Te nagy napodon is.

Anna & Dani

„Zoltánnal gyorsan, egyszerűen, határozottan mentek az előkészületek. Megnyugtató volt az esküvő alatt, hogy kevés input-tal és autonóm módon mindent szuperül előkészített. Érződött, hogy ha úgy adódott volna, nagy tapasztalatával másban is segített volna. Felkészült volt, figyelt ránk, egy-egy pillantásból tudta, mi következik. Aki stresszmentes megoldást keres, annak bátran ajánlom!”

2023. augusztus 19.

Viki & Bálint

Végtelenül hálásak vagyunk az esküvőn nyújtott munkátokért! 100% ban meg voltunk veletek elégedve, nem tudunk semmi negatívat mondani. Tehát a mi javaslatunk, hogy csak így tovább! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk!

2023. augusztus 5.

Dia & Romeu

„Balogh Zoltán az esküvő napján teljes mértékben figyelembe vette az igényeinket és a magyartól a portugál slágerekig biztosította a zenéket. Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával és örülünk hogy őt választottuk.”

2023. július 22.

Zsanett & Zoli

„Összességében elmondhatjuk, hogy életünk nagy napjára egy nagyon jó DJ-t sikerült választanunk Zoltán személyében és csak remélni tudjuk, hogy lesz még alkalmunk egy másik eseményen az ő szolgáltatásait ismételten igénybe vennünk.”

2023. július 7.

Orsi & Feri

A zene fantasztikus volt, mindenkit sikerült megmozgatnod, még az idősebb korosztályból is! Imádtuk, hogy mindenki mennyire elengedte magát és ropta végig az estét!

2023. június 16.

Maria & Zoli

„You really are a professional, you never had a technical problem, you were always on time with the music, always attentive and added a personal touch when necessary, playing some songs by your own initiative but that were perfect for the moment. This means you can read the audience perfectly and understand what we liked without us telling you.”

2023. június 3.

Kriszti & Simon

Bátran és szeretettel ajánljuk Zolit bárkinek, mi még egyszer Őt választanánk :).

2023. május 20.

Nóri & Ricsi

Kellően meghitt volt a szertartás alatt a zenei aláfestés, és a szertartás után pedig nagyon jól ráéreztél a vendégek zenei igényeire. Mindent elmond az, hogy végül mekkora buli kerekedett az Esküvőpalotában. Nem is gondoltam volna, hogy még vonatozni is fogunk!

2023. március 19.

Lili & Ádám

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy „szintis mulatós bandát”, hanem egy DJ-t kértünk fel a feladatra. Mi mindenkinek csak javasolni/ajánlani fogunk titeket a jövőben!

2023. március 18.

Miben segít Neked az ajánlatkérés?

Testreszabhatóság

Az esküvők szinte mindig egyedi igényeket és elképzeléseket tükröznek. Az árkalkulátorunk lehetővé teszi a jegyespároknak, hogy testreszabják a szolgáltatásokat pontosan az alapján, hogy mit szeretnének az esküvőjükre. Így az eseményük személyes és egyedi lesz.

Tudatos döntéshozatal

Az árkalkulátor segít a jegyespároknak abban, hogy már az elején átgondoljanak pár dolgot az esküvőjükkel kapcsolatban. Ráadásul így Mi is személyre szabott ajánlatot tudunk küldeni és már itt rendelkezünk azokkal az információkkal, amelyek a közös tervezésnél a legfontosabbak. Ezek után már csak a részletekről kell egyeztetnünk.

Dj és Ceremóniamesteri szolgáltatás

Amennyiben a jegyespár a DJ és a Ceremóniamester szolgáltatásokat is a KlubZene-től rendeli meg, azzal csökkentheti az adminisztratív terheket és a stresszt, mert egyetlen kapcsolattartóval kell foglalkoznia. Ráadásul pénzt is megtakaríthatnak az esküvői költségeken.

Minőség és érték

Fontos megjegyezni, hogy az esküvői DJ vagy Ceremóniamester kiválasztása nem csak az árakról szól. A DJ a zenei részt felügyeli, míg a Ceremóniamester az esemény menetét irányítja. Amikor a DJ és a ceremóniamester együtt dolgozik, hatékonyabb koordináció és időzítés valósulhat meg, hogy minden tökéletesen működjön. Nem mindig a legolcsóbb lehet a legjobb választás. Érdemes olyan szolgáltatókat választani, aki tapasztaltak, jó visszajelzéseket kaptak, hiszen ezek garantálják a minőséget és az értéket.

Ajánlatkérés