fbpx

Rólunk

Mi is késztet minket arra, hogy ezt csináljuk?

Utazz velünk az időben

Gyerekkorodban Te is álmodoztál arról, hogy űrhajós, szépségkirálynő, tűzoltó, modell, rendőr vagy színésznő leszel. Most, hogy felnőttek vagyunk, visszaemlékszünk azokra a napokra és a Mi legélénkebb emlékeink a zene körül forognak. Kívánságműsor a rádióban, az MTV folyamatos nézése majd a balatoni partik és a budapesti koncertek.

Nagyon fiatalon tudtuk, hogy a zenének nagy szerepe lesz az életünkben. Állandóan hallgattuk a bakelit lemezeket, felvettük rádióból a zenéket és minket is elért a Winamp. A Sugarhill Gang, Michael Jackson, Prince, Beastie Boys, a Nirvana és a többi előadó ugyanolyan időtlen, mint P!nk, Lady Gaga vagy Aviici…

És a listák folyamatosan változnak.

Saját ízlésünk

Minden DJ-nek megvannak a maga preferenciái, és mi sem vagyunk kivételek. Olyan sokféle zenén nőttünk fel és tisztelettel értékeljük a rock and roll korszakot, a klasszikus rock korszakot, a diszkót, a funkot, a soult, a popot, a jazzt és még egy kicsit a country-t valamint a mulatóst is. Hajlamosak vagyunk az old school hip-hop, az R&B, a pop és a funky felé vonzódni.

Az alábbiakban bemutatunk egy kis ötletlemezt a legnépszerűbb albumokról, amelyek hatással voltak ránk az évek alatt.

Természetesen a lista nem lehet teljes, hiszen napjainkban is óriási előadók vannak. És mindezek mellett kedveljük a filmzenéket a Ghost Buster-től, a Star Wars-on keresztül a Bad-Boys-ig vagy a Jackie Brown-ig.

A KlubZene kedvenc albumai közül néhány

DJ és Hangosítás szolgáltatás

Csapatunk minden tagja folyamatosan vissza-vissza tért a zenéhez kapcsolódó szolgáltatásokhoz, de az út sohasem volt teljesen egyenes. Mindannyian végeztünk más munkákat, tanultunk más tevékenységeket és fejlesztettük képességeinket. És ez a mai napig így van, hiszen a folyamatos fejlődés a siker egyik kulcsa.

Büszkén mondhatjuk, hogy évtizedes profi hangtechnikai tapasztalatokkal rendelkezünk. A rendezvények száma, amelyen munkával kapcsolatosan részt vettünk fejenként is kitesz sok százat. Tudjuk, hogyan kell megfelelően kommunikálni, megjelenni és viselkedni a rendezvények alatt.

A szenvedély a játék és a zene felfedezése iránt soha nem halt meg bennünk. A vágy, hogy a legjobb zenével és zökkenőmentes átmenetekkel szórakoztassuk a tömeget, edukáljuk őket arra, hogy a zenehallgatás minősége nem mindegy milyen továbbra is ösztönzött minket. Végül úgy döntöttünk, hogy elindítjuk saját DJ szolgáltatós és hangrendszer telepítős vállalkozásunkat. Így született meg 2016 közepén egy összefoglaló névként a KlubZene.

Ceremóniamesteri szolgáltatás

Az esküvői DJ munkák alatt szinte folyamatos együttműködésben voltunk ceremóniamesterekkel. Voltak jó tapasztalataink, de sajnos inkább rosszak. Saját magunknak azt fogalmaztuk meg, hogy a legtöbb ceremóniamester „lelketlen”. Koordinálja ugyan az eeményeket, levezeti a játékokat, de hiányzik belőlük a visszafogott pajzánság, a kellemes humor és a szórakoztatni akarás.

Munkánk során egyre több alkalommal kértek fel minket, hogy vállajunk moderátori vagy ceremóniamesteri feladatokat, amelyekre rendre nemet mondtunk. Ennek oka egyszerű; a DJ és a Ceremóniamesteri munka teljesen más, de egymást szorosan kiegészítő szolgáltatás. Egyiket se lehet fél lábbal csinálni, bár sajnos sokan ezt teszik. Mi azt mondjuk, ne legyen ugyanaz a Dj és a Ceremóniamester.

Úgy döntöttünk, hogy mielőtt ceremóniamesteri munkát vállalunk tudjunk meg többet erről a területről. Elvégeztünk egy tanfolyamot az ország egyik legismertebb esküvőszervezőjének, Rátkai Tímeának az iskolájában, ahol a szakma legnagyobbjaitól tanultunk. Légzéstechnika, beszédtechnika, vőfély mesterség, népi és modernkori hagyományok valamint viselkedéskultúra volt a tananyag.

De, ez még nem minden. Elmentünk egy másik tanfolyamra is, hogy tisztában legyünk a rendezvények protokoll szokásait illetően. Az oktatást Görög Ibolya tartotta, akinek a neve egyet jelent a Protokollal. Elég annyit mondani róla, hogy 1987 – 1999 között volt a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke.

A tanulás nem áll meg és folyamatosan képezzük magunkat, hogy munkánkat a lehető legjobban tudjuk ellátni.

Mi tesz minket egyedivé

Tudást, szenvedélyt és vágyat hozunk az eseményedbe. Hatalmas ismeretekkel és a zenéhez való kapcsolattal rendelkezünk és zökkenőmentes átmeneteket készítünk ahelyett, hogy egyszerűen megnyomnánk a Play gombot. És a zene iránti szenvedélyünkhöz hozzá kell tenni, hogy olyan technikai szakértelemmel rendelkezünk, amelyet ritkán találhatunk meg ebben az iparágban.

Mindez arra ösztönöz minket, hogy a lehető legjobb éjszakai szórakozást kínáljuk Számodra.

Nem csak azt, hogy szórakozzunk és pénzt keressünk, hiszen mi a zenéről, a hangulatról és az élményről gondoskodunk.

Lépjünk kapcsolatba

Most, hogy egy kicsit olvastál a szolgáltatásunkról, beszélnünk kell. Ugorj át a kapcsolattartó oldalra, és tölts ki rövid információs levelet, hogy elkezdhessük megtervezni életed egyik legjobb buliját.