+ 36 70 384 9002 hello@klubzene.hu

Rólunk – Utazz velünk az időben

Gyerekkorodban Te is álmodoztál arról, hogy űrhajós, szépségkirálynő, tűzoltó, modell, rendőr vagy színésznő leszel. Most, hogy felnőttek vagyunk, visszaemlékszünk azokra a napokra és a Mi legélénkebb emlékeink a zene körül forognak. Kívánságműsor a rádióban, az MTV folyamatos nézése majd a balatoni partik és a budapesti koncertek. Nagyon fiatalon tudtuk, hogy a zenének nagy szerepe lesz az életünkben. Állandóan hallgattuk a bakelit lemezeket, felvettük rádióból a zenéket és minket is elért a Winamp. A Sugarhill Gang, Michael Jackson, Prince, Beastie Boys, a Nirvana és a többi előadó ugyanolyan időtlen, mint P!nk, Lady Gaga vagy Aviici… És a listák folyamatosan változnak.

Saját ízlésünk

Minden DJ-nek megvannak a maga preferenciái, és mi sem vagyunk kivételek. Olyan sokféle zenén nőttünk fel és tisztelettel értékeljük a rock and roll korszakot, a klasszikus rock korszakot, a diszkót, a funkot, a soult, a popot, a jazzt és még egy kicsit a country-t valamint a mulatóst is. Hajlamosak vagyunk az old school hip-hop, az R&B, a pop és a funky felé vonzódni.

Az alábbiakban bemutatunk egy kis ötletlemezt a legnépszerűbb albumokról, amelyek hatással voltak ránk az évek alatt.

Természetesen a lista nem lehet teljes, hiszen napjainkban is óriási előadók vannak. És mindezek mellett kedveljük a filmzenéket a Ghost Buster-től, a Star Wars-on keresztül a Bad-Boys-ig vagy a Jackie Brown-ig.

A KlubZene kedvenc albumai közül néhány

DJ és Hangosítás szolgáltatás

Csapatunk minden tagja folyamatosan vissza-vissza tért a zenéhez kapcsolódó szolgáltatásokhoz, de az út sohasem volt teljesen egyenes. Mindannyian végeztünk más munkákat, tanultunk más tevékenységeket és fejlesztettük képességeinket. És ez a mai napig így van, hiszen a folyamatos fejlődés a siker egyik kulcsa.

Büszkén mondhatjuk, hogy évtizedes profi hangtechnikai tapasztalatokkal rendelkezünk. A rendezvények száma, amelyen munkával kapcsolatosan részt vettünk fejenként is kitesz sok százat. Tudjuk, hogyan kell megfelelően kommunikálni, megjelenni és viselkedni a rendezvények alatt.

A szenvedély a játék és a zene felfedezése iránt soha nem halt meg bennünk. A vágy, hogy a legjobb zenével és zökkenőmentes átmenetekkel szórakoztassuk a tömeget, edukáljuk őket arra, hogy a zenehallgatás minősége nem mindegy milyen továbbra is ösztönzött minket. Végül úgy döntöttünk, hogy elindítjuk saját DJ szolgáltatós és hangrendszer telepítős vállalkozásunkat. Így született meg 2016 közepén egy összefoglaló névként a KlubZene.

Ceremóniamesteri szolgáltatás

Az esküvői DJ munkák alatt szinte folyamatos együttműködésben voltunk ceremóniamesterekkel. Voltak jó tapasztalataink, de sajnos inkább rosszak. Saját magunknak azt fogalmaztuk meg, hogy a legtöbb ceremóniamester „lelketlen”. Koordinálja ugyan az eeményeket, levezeti a játékokat, de hiányzik belőlük a visszafogott pajzánság, a kellemes humor és a szórakoztatni akarás.

Munkánk során egyre több alkalommal kértek fel minket, hogy vállajunk moderátori vagy ceremóniamesteri feladatokat, amelyekre rendre nemet mondtunk. Ennek oka egyszerű; a DJ és a Ceremóniamesteri munka teljesen más, de egymást szorosan kiegészítő szolgáltatás. Egyiket se lehet fél lábbal csinálni, bár sajnos sokan ezt teszik. Mi azt mondjuk, ne legyen ugyanaz a Dj és a Ceremóniamester.

Úgy döntöttünk, hogy mielőtt ceremóniamesteri munkát vállalunk tudjunk meg többet erről a területről. Elvégeztünk egy tanfolyamot az ország egyik legismertebb esküvőszervezőjének, Rátkai Tímeának az iskolájában, ahol a szakma legnagyobbjaitól tanultunk. Légzéstechnika, beszédtechnika, vőfély mesterség, népi és modernkori hagyományok valamint viselkedéskultúra volt a tananyag.

De, ez még nem minden. Elmentünk egy másik tanfolyamra is, hogy tisztában legyünk a rendezvények protokoll szokásait illetően. Az oktatást Görög Ibolya tartotta, akinek a neve egyet jelent a Protokollal. Elég annyit mondani róla, hogy 1987 – 1999 között volt a Miniszterelnöki Hivatal protokollfőnöke.

A tanulás nem áll meg és folyamatosan képezzük magunkat, hogy munkánkat a lehető legjobban tudjuk ellátni.

Mi tesz minket egyedivé

Tudást, szenvedélyt és vágyat hozunk az eseményedbe. Hatalmas ismeretekkel és a zenéhez való kapcsolattal rendelkezünk és zökkenőmentes átmeneteket készítünk ahelyett, hogy egyszerűen megnyomnánk a Play gombot. És a zene iránti szenvedélyünkhöz hozzá kell tenni, hogy olyan technikai szakértelemmel rendelkezünk, amelyet ritkán találhatunk meg ebben az iparágban.

Mindez arra ösztönöz minket, hogy a lehető legjobb éjszakai szórakozást kínáljuk Számodra.

Nem csak azt, hogy szórakozzunk és pénzt keressünk, hiszen mi a zenéről, a hangulatról és az élményről gondoskodunk.

Lépjünk kapcsolatba

Most, hogy egy kicsit olvastál a szolgáltatásunkról, beszélnünk kell. Ugorj át a kapcsolattartó oldalra, és tölts ki rövid információs levelet, hogy elkezdhessük megtervezni életed egyik legjobb buliját.