Esküvői Dj árak

Szerző: | 2021 jún 13.


Esküvői DJ árak

Most megosztunk pár „titkot” veletek. Mindaz az árképzés, amely mindenütt megtalálható, néhány tényező kombinációja és nagy része a Dj – tehát önmaga – által okozott. Sok minőségi Dj nem a megfelelő érték szerint árazza a szolgáltatásait. Néhányan félnek attól, hogy túl sokat számítanak fel, és alulárazzák magukat a vélt piactól. Pedig sok esetben a székhuzatok vagy a virágok jóval meghaladják a Dj költségeit. Történik mindez annak ellenére, hogy a megkérdezett párok túlnyomórészt azt mondják, hogy a Dj bizonyult esküvőjük legfontosabb tényezőjének.

Miért van olyan sok esküvői Dj?

Vannak olyan Dj-k, akik megfelelő áron vannak a spektrum alacsonyabb szintjén. Lehet, hogy újak a szakmában, lehet, hogy nincs sok tapasztalatuk esküvői DJ-ként, lehet, hogy nem fektettek be eleget a vállalkozásukba, vagy még valószínűbb, hogy hobbiként és nem vállalkozásként működtetik tevékenységüket. Sokan vagyunk sokfélék és mindenki másért szereti ezt a tevékenységet. Egy biztos; egyes párok a minőségi esküvői Dj árát soknak tartják pedig épp ellenkezőleg. Ne tévesszen meg, ha magasabb árakat látsz, hiszen valószínűleg találtál egy Dj-t, aki kivételes szolgáltatást kínál. Ez az a típusú Dj, akivel érdemes beszélgetned.

Félreértés elleni küzdelem

Sok téves információ is van az interneten. Olyan források, mint az esküvői magazinok, sőt a napi hírek is sokszor csökkentik az esküvői Dj értékét. Az esküvő ezen részének elterjedt mondása, hogy „csak zenélni kell” és „ezt bárki megtudja csinálni” egy minőségi Dj számára a legtávolabb áll az igazságtól. Olvasd el a Mit csinál egy esküvői DJ cikkünket, hogy mélyebben belemerülhess ebbe a témába.

Sok olyan kérdés van, amelyekkel az iparnak meg kell tanulnia megküzdeni. Mi a KlubZene, információval szeretnénk felvértezni Téged, hogy segítsünk a kutatásban és némi perspektívát nyerj. Valódi okai vannak annak, hogy az árak ennyire változnak.

Esküvői Dj
Ne az árat, hanem az ÉRTÉK-et vedd figyelembe az esküvői Dj kiválasztásakor

A „legjobb ajánlat” keresése

Ügyfélként szeretnéd megtalálni a lehető legjobb ajánlatot. Ez ösztön ami a DNS-ünkbe bele van kódolva. Például, ha HDTV-t vásárolnál, akkor biztosan utánanézel a technológiának majd végül megpróbálod megtalálni a „legjobb ajánlatot”. Sok esküvői pár eshet ugyanebbe a ciklusba, amikor az esküvői DJ-jüket keresi.

Egyesek úgy kezelik, hogy egyszerűen a legjobb árat keresik, néha meglátnak egy-két cikket arról a csodálatos akcióról, amelyet valaki kitalált. De amikor lehúzza a rétegeket, és meglátja, mi a végeredmény ezzel a döntéssel, akkor ritkán hallhatunk minőségi élményekről. Az általuk talált akciók stresszes estévé váltak, aggódtak az általuk választott Dj miatt ahelyett, hogy egyszerűen élvezték volna a különleges napjukat.

A minőségi esküvői Dj, egyéb szolgáltatásokkal együtt, nem árucikk. Évekig tartó tudást és elhivatottságot nyújtanak. Feladatuk egy fantasztikus, nagyszerű zenei környezet és hangulat megteremtése. Kihívásuk a bizalom megteremtése, amely képes kezelni minden helyzetet, amellyel szembesülnek. A legfontosabb kérdés, amit ebben a pillanatban fel kell tenned: „Ez a Dj valóban megfelelő az esküvőmre?

Az „órák” tévhit

Némi zavart okoz az esküvői Dj árakban az idő, mert sok pár csak az órákban gondolkodik. Helytelenül.

Csakúgy, mint egy esküvőszervező aki hihetetlen időt és erőforrásokat fordít a nap megtervezésére, a minőségi esküvői Dj jelentős órákon át tervezi az esti buli koreográfiáját. Tehát amikor órákra gondolsz, azok a teljesítmény órái. Ez nem fedi le teljesen azt, amit egy minőségi esküvői Dj nyújt. A minőségi esküvői Dj az első naptól kezdve konzultál Veled egészen az esküvő napjáig és általában 15-20 vagy még több órát tölt el akár egyedül a rendezvényen. Elég érdekes részletezést olvashatsz az egészről a Mit csinál egy esküvői DJ című cikkben. Nyugodj meg, hogy az általad lefoglalt 4, 5, 6 vagy annál több óránál sokkal-sokkal többről van szó.

Berendezések és beruházások

Most néhány ember – aki elolvassa ezt a részt -, azt mondhatja: „Nos, kit érdekel, amit egy Dj költ az üzletére”. Igaza van… Egy bizonyos pontig. Általában Te sem kérdezel meg egy éttermet vagy egy élelmiszerboltot, hogy mi a rezsiköltsége. De tekintettel az „Olcsó DJ” és a minőségi esküvői Dj-k közötti ellentmondásokra, a kötelességünk részének érezzük a nyilvánosság tájékoztatását az alapok egy részéről.

Az esküvői Dj-nek folyamatosan be kell fektetnie a szolgáltatás magas színvonalának fenntartásába. Ez befolyásolja az esküvői Dj általános árait a minőségi szolgáltatásokért.

Vegyük csak figyelembe a professzionális Dj-eszközök megvásárlásának, a zene megszerzésének, lejátszásának, világításának magas költségeit; együtt mindez több százezer vagy akár millió forintba kerülhet. Az alábbiakban bemutatunk egy példát arra, hogy hogyan nézne ki egy tipikus „olcsó DJ” befektetés, szemben azzal, ami például a Mi technikai felszerelésünk, amelyet elviszünk egy átlagos 100 fős, ceremóniával és vendégfogadással fűszerezett szolgáltatásba. És ez csak az audio berendezések beruházását érinti. Ez nem tartalmazza a tipikus éves visszatérő költségeket, mint például a zenei jogdíj és előfizetői szolgáltatások és egyéb működési költségek.

„Olcsó Dj” technika

  • Olcsó laptop: 200.000 Ft
  • Olcsó hangfalak (egy pár): 150.000 Ft
  • Dj vezérlő: 100.000 Ft
  • Vezeték nélküli mikrofon: 70.000 Ft
  • Kábelek és kiegészítők: 100.000 Ft

Nagyjából a befektetés: 620.000 Ft

Professzionális Dj technika

  • Minőségi laptop: 800.000 Ft
  • Profi hangfalak (egy pár): 400.000 Ft
  • Dj vezérlő: 800.000 Ft
  • Vezeték nélküli mikrofon: 200.000 Ft
  • Kábelek és kiegészítők: 300.000 Ft

Nagyjából a befektetés: 2.500.000 Ft

Előfordulhat, hogy egy „olcsó DJ” nem veszi figyelembe ezeket a dolgokat. Nagyon alacsony költséggel – a potenciálisan kalóz zenék mellett -, semmilyen biztosítás nélkül, csak az abszolút alapokkal elmehetnek és „Dj-k lehetnek”, a nagyon lazán meghatározott kifejezésben. A professzionális Dj-nek időt és erőfeszítést kell fordítania arra, hogy befektessen az ügyfeleibe és vállalkozásába, hogy megismételhető minőségű szolgáltatásokat nyújtson és nagyon sikeres, problémákat és megszakításokat nélkülöző esküvőt vagy rendezvényt tartson.

És igen, ezek a számok nem légből kapottak. Ez a Mi befektetésünk amelyet egy tipikus eseményhez viszünk. És ez még a világítást, a zenei jogdíjakat és az összes többi felszerelést nem tartalmazza. Mások többet is befektetnek, beleértve a valóban méregdrága világításba, a monitorokba, a színpadba és hasonlókba, amelyek csak tovább növelik a költségeket. Nem szokatlan, hogy egy profi DJ 10x, 20x többet költ a felszerelésére, mint egy „olcsó DJ”.

A KlubZene technikai felszerelésének egy része
A KlubZene technikai felszerelésének nagyjából a negyede látható a képen

Megbízhatóság

Az egyik nagy panasz, amelyet az olcsó DJ-szolgáltatásokról hallani fogsz, az a megbízhatatlanság. A Dj későn jelent meg (vagy egyáltalán nem), a Dj nem felkészülten érkezett az eseményre, a Dj nem profi módon viselkedett, a DJ-nek technikai problémája adódott, amelyet nem tudott megoldani és a hang egyszerűen szörnyű volt. Ez tönkreteheti az eseményt és idővel ezek az „olcsó Dj-k” ronthatják az ipar egészét. A profi esküvői Dj minden szükséges biztosítékot megad; egy szerződést, kifogástalan referenciákat, valamint professzionális és barátságos hozzáállást az elejétől a végéig. Soha nem kell aggódnod a megbízhatóság miatt, ha megfelelő Dj-t kérsz fel.

Esküvői DJ árak és esküvői DJ értékek

Ez a legnagyobb – ha nem a legnagyobb – tényező, amelyet figyelembe kell venni az esküvői Dj kiválasztásakor. ÉRTÉK. És nem tudjuk elégszer hangsúlyozni az értéket. Ha a Dj nem tud valódi értéket kínálni az esküvőre, akkor máshol kell keresned. Komolyan fontold meg, mit nyújt akivel beszélsz. Egy nagyszerű esküvői Dj jóval túlmutat csupán a zenélésen. Ő felel az egész esküvő hangulatáért. A minőségi esküvői Dj tudni fogja, mit szeretnél hallani és mit nem akarsz hallani az esküvődet megelőző találkozókról.

Tudni fogja a legfontosabb eseményeket és kapcsolatot alakít ki a helyszínnel és a többi szolgáltatóval. Mindig tudja mit kell tennie, ha valami nem a tervek szerint alakul és végrehajtja a B vagy a C tervet annak biztosítására, hogy az esküvőd stresszmentes legyen. A Te érdekeidre figyel. Ez különbözteti meg a minőségi esküvői DJ-t a többitől. Ez az értékajánlatuk… Nos, legalábbis a Mi értékajánlatunk.

Esküvői DJ árak… A lényeg

Tehát mennyit kell költeni? Nos, természetesen csak Te állíthatod be a költségvetésed és az elvárásaid. A cikk írásakor egy minőségi esküvői-DJ átlagosan 180.000 forint. Ez általában jó kiindulópont a minőségi szórakozás megfontolásához. Ha látsz valakit, aki jóval ezen összeg alatt hirdeti a szolgáltatását, biztos lehetsz benne, hogy egy vagy több területen hiányosságokkal küzd, ami problémákat okozhat. Fontold meg mindazt amit a Dj kínál és ha megtaláltad a megfelelőt szerződj le vele. Sok olyan szolgáltató mint a KlubZene, általában 9-18 hónapra foglal előre.

Tehát ne késlekedj a megfelelő Dj kiválasztásával. Sok esküvő után megkérdezett pár úgy érzi, hogy a Dj volt az egész esküvő legfontosabb eleme. A Dj irányítja az esküvő tempóját és összefogja az estét a helyszín és más szolgáltatók között ha esküvői koordinátort nem alkalmaztak. Ne felejtsd el, csak egy esélyt kapsz arra, hogy egy nagyszerű szórakoztató esküvői éjszakát tölts el.

Ceremóniamester és Esküvői Dj szolgáltatás a KlubZene csapatától

A velünk szerződött párok visszajelzései alapján úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk a hangulatteremtésre és egy igazán emlékezetes, szórakoztató és izgalmas esküvőn vehettek majd részt. Igen, vehettek részt, mert mi azt valljuk, hogy akkor végezzük jól a munkánkat Dj és Ceremóniamester szolgáltatásunkkal, ha „észre sem veszitek”, hogy ott vagyunk. Keressétek bizalommal a KlubZene csapatát az esküvőtökkel kapcsolatban vagy kalkuláljátok ki előre a pénztárcátoknak megfelelően a szolgáltatásunkat és küldjétek el nekünk az elképzeléseiteket.

Várj még!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz DJ-re, fényekre hangosításra vagy egyéb kiegészítőkre. Éppen ezért készítettünk egy kalkulátort, amelyben a fő adatokat megadva pontos ajánlatot kapsz a szolgáltatásunkról. Válaszd ki magadnak a számodra fontos elemeket.