fbpx

6+1 ok, amiért érdemes esküvői Dj-t fogadnod

Szerző: | 2022 dec 9.

Amikor a legtöbb pár a közelgő esküvőjét tervezi, valamilyen szórakozásra vágyik a rendezvény alatt. Számos statisztika kimutatta már, hogy az emberek nagy része a bulira emlékszik a legjobban. Az esküvőn általában az élőzenekarokat, az esküvői DJ-t vagy a kettő kombinációját rendelik meg a párok. Amikor minket kérdeznek erről a párok mi azt szoktuk mondani, hogy ha egy igazi vidéki lagziról van szó (lánykikéréssel, vőféllyel stb.) illetve jobban kedveli a pár és a násznép a mulatós jellegű zenét, akkor mindenképpen zenekarban gondolkodjon. Amennyiben azonban vegyes zenei műfajú, inkább a rádióból megszokott hangzásra vágynak akkor Dj-t kérjenek fel. Bejegyzésünk célja nem a zenekarok elleni kiállás (sőt, mi kimondottan szeretünk zenekarokkal együtt dolgozni), hanem annak elmagyarázása, hogy az esküvőre egy profi DJ alkalmazása olyan döntés, amelyet a párok nagy része nem fog megbánni, és ennek okai a következők:


A profi esküvői DJ folyamatosan zenél és együtt lélegzik az aktuális trendekkel

A profi esküvői DJ-k általában nem csak esküvőkön dolgoznak és folyamatosan fejlesztik a tudásukat, hogy javítsák a teljesítményüket. Sokan lépnek fel az éjszakai klubokban, vagy dolgoznak céges és privát bulikon és rendezvényeken. Ezen kívül folyamatosan időt szánnak az aktuális és népszerű dalok áttekintésére, zenei könyvtáraik frissítésére és a gyakorlásra.

A professzionális esküvői DJ-k tudják, hogyan mozgassák a násznépet

Senki sem várhatja el a vendégektől, hogy felkeljenek és táncoljanak, ha nem szeretik a lejátszott dalokat. A professzionális DJ-k tudják, hogyan kell felmérni a násznépet, a különböző hangulatokat és más szempontokat, amelyek gyorsan változhatnak akár egyik pillanatról a másikra. Figyelik a násznép reakciót, figyelembe veszik a zenei kéréseket és képesek a dalok zökkenőmentes keverésére. Így a vendégek – koruktól függetlenül – kedvükre és önfeledten tölthetnek időt a táncparketten.

Egy esküvői DJ komolyan veszi a munkáját

Egy profi számára a DJ munka egyben a karrierjük is. Odafigyelnek arra, hogy az előadásaik mindenki számára emlékezetesek és élvezetesek legyenek. Segítenek megteremteni a megfelelő hangulatot a vendégfogadáshoz, a polgári szertartáshoz és az egész esküvő alatt, amelyről később mindenki beszélni fog. Teszik ezt nem csak azért, mert ez a hivatásuk, hanem a jó hírnév érekében is. Büszkék vagyunk arra, hogy az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesület minősített szolgáltatói között lehetünk, amely szintén növeli a szakmai megítélésünket a jegyespároknál.

Szorosan együttműködik a többi szolgáltatóval, hiszen mindenkinek a közös munkája teszi lehetővé a feledhetetlen esküvőt. Kiemelt partnerünk pl. az Esküvőpalota, ahová rendszeresen küldjük a párokat az esküvővel kapcsolatos kiegészítők beszerzésével kapcsolatban.

KlubZene kedvezmény
Használd ezt a kupont az Esküvőpalotában történő vásárlásodhoz

Az esküvői DJ-k a vendégfogadástól kezdődően hangulatot teremtenek

Attól a pillanattól kezdve, hogy a vendégek először megérkeznek, az est legutolsó táncáig és daláig a DJ nagy szerepet játszik a különböző események irányításában. A Ceremóniamesterrel és más szolgáltatókkal együttműködve gondoskodnak arról, hogy a zene a megfelelő időben szólaljon meg. Ezen kívül segíthet elkerülni a hosszú ideig tartó csendet, például a vacsora közben halk háttérzenével.

A professzionális esküvői DJ-k tudnak alkalmazkodni a váratlan változásokhoz

A professzionális esküvői DJ-k felkészülnek arra az esetre, ha az utolsó pillanatban változások vagy kérések vannak. Például előfordulhat, hogy elfelejtetted megemlíteni, hogy a nagyszüleidnek évfordulója volt, és azt szeretnéd, ha a DJ lejátssza azt a dalt, amelyre először táncoltak az esküvőjükön. A szakemberek számára ez nem probléma, és örömmel teljesítik ezeket az utolsó pillanatos kéréseket.

Egy elhivatott esküvői DJ-k odafigyel a felszerelésére

A hangminőséggel nem lehet komoly gondja azoknak a pároknak, akik profi esküvői DJ-t választanak. Tudják, hogy a jól kiválasztott DJ teljesen működőképes, a násznéphez és a helyszínhez optimális és profi technikával rendelkezik, hogy a zenéket a legjobb hangzással és minőségben adja le egész éjszaka. Ráadásul „tartalék” felszereléssel érkeznek arra az esetre, ha valami meghibásodna (például elromlik egy mikrofon, vagy összeomlik egy laptop).

Esküvői Dj
A jó buli alapja a megfelelő felkészülés

Egy jó esküvői DJ nem fellépésnek tekinti az esküvődet

Egy valóban profi esküvői DJ előre egyeztet a párral a zenei stílusokról, kedvenc dalokról és a násznépről, hogy valóban olyan dalokat játszon, amely mindenkinek hangulatot teremt. Egy jól felkészült DJ képes zökkenőmentesen stílust váltani és alkalmazkodni a megváltozott igényekhez. Figyelembe veszi a zeneszám kéréseket és nem ragaszkodik egy előre összeállított szett lejátszásához. Ajánljuk, hogy a szerződés előtt beszélgessetek a DJ-vel (akár személyesen vagy videochat formájában) és tegyétek fel neki a megfelelő kérdéseket. Ne feledjétek, hogy nincs második esélyetek és az esküvőtök napja rólatok szól.

Láthatod, hogy sokkal több múlik egy esküvői DJ munkáján, mint azt előzetesen gondolnád. Sajnos sok rossz tapasztalattal érkeznek a megbeszélésekre a párok, hiszen a családi vagy baráti társaságban vettek már részt esküvőn. Olyan történeteket mesélnek nekünk, amelyek valóban megdöbbentőek és a legtöbb esetben értetlenül hallgatjuk a történeteket. Hogy mi ennek az oka? A legtöbb esetben a párok a DJ-n szeretnék „megspórolni” a kiadásokat, pedig nem az esküvői Dj árak járulnak hozzá az elszálló költségekhez. Ismételni tudjuk magunkat, hogy a Nagy Napotokról a bulira fogtok emlékezni, nem pedig arra, hogy milyen színű volt a székszoknya vagy milyen szép virág volt az asztalok közepén.

Esküvői DJ és Ceremóniamester szolgáltatás a KlubZene csapatától

A velünk szerződött párok visszajelzései alapján úgy gondoljuk, hogy képesek vagyunk a hangulatteremtésre és egy igazán emlékezetes, szórakoztató és izgalmas esküvőn vehettek majd részt. Igen, vehettek részt, mert mi azt valljuk, hogy akkor végezzük jól a munkánkat Dj és Ceremóniamester szolgáltatásunkkal, ha „észre sem veszitek”, hogy ott vagyunk. Keressétek bizalommal a KlubZene csapatát az esküvőtökkel kapcsolatban vagy kalkuláljátok ki előre a pénztárcátoknak megfelelően a szolgáltatásunkat és küldjétek el nekünk az elképzeléseiteket.


Várj még!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz DJ-re, fényekre hangosításra vagy egyéb kiegészítőkre. Éppen ezért készítettünk egy kalkulátort, amelyben a fő adatokat megadva pontos ajánlatot kapsz a szolgáltatásunkról. Válaszd ki magadnak a számodra fontos elemeket.