fbpx

Party Dj Szolgáltatás

Mindenki tudja, hogy a zene különleges erővel rendelkezik. Meghatározza a hangulatunkat, összeköt minket másokkal és képes felidézni a legszebb emlékeinket. Mi ezt az erőt használjuk fel azáltal, hogy a zenét középpontba állítjuk a rendezvényen. Mi vagyunk azok, akik a zene segítségével egy magasabb szintre emelik az eseményeket.

Cégünk évente számos alkalommal garantálja a fergeteges partikat, legyen szó születésnapról, céges rendezvényről, csapatépítőről vagy tematikus eseményekről, mint például a Halloween partik vagy karácsonyi bulik.

Ne hagyd, hogy az eseményed unalmas legyen! Bízd ránk a hangulatteremtést, és garantáljuk, hogy az este emlékezetes lesz mindenki számára. Mi itt vagyunk, hogy Neked és a vendégeidnek felejthetetlen élményt nyújtsunk. Mert egy jó party DJ nem csak zenét játszik, hanem életre kelti az eseményt.

Party Dj a KlubZene-től

Vélemények a KlubZenéről

Hosszú évek tapasztalatával és sok-sok elégedett párral büszkélkedhetünk, hiszen minden párnak egyedi és felejthetetlen élményt nyújtunk az esküvői bulik alkalmával. De nem csak esküvőkön bízhatnak meg bennünk. A céges rendezvények, születésnapok és tematikus bulik mind-mind része az életünknek, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezek az események ugyanolyan emlékezetesek legyenek, mint egy esküvő.

Az elégedett megrendelőink visszajelzései és a más szolgáltatókkal való hosszú távú kapcsolataink jelzik, hogy az igazi elismerés számunkra a bizalom és a minőség. Legfontosabb küldetésünk az, hogy felejthetetlen emlékeket teremtsünk, és minden pillanat ragyogó legyen a Te nagy napodon is.

Anna & Dani

„Zoltánnal gyorsan, egyszerűen, határozottan mentek az előkészületek. Megnyugtató volt az esküvő alatt, hogy kevés input-tal és autonóm módon mindent szuperül előkészített. Érződött, hogy ha úgy adódott volna, nagy tapasztalatával másban is segített volna. Felkészült volt, figyelt ránk, egy-egy pillantásból tudta, mi következik. Aki stresszmentes megoldást keres, annak bátran ajánlom!”

2023. augusztus 19.

Viki & Bálint

Végtelenül hálásak vagyunk az esküvőn nyújtott munkátokért! 100% ban meg voltunk veletek elégedve, nem tudunk semmi negatívat mondani. Tehát a mi javaslatunk, hogy csak így tovább! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk!

2023. augusztus 5.

Dia & Romeu

„Balogh Zoltán az esküvő napján teljes mértékben figyelembe vette az igényeinket és a magyartól a portugál slágerekig biztosította a zenéket. Mi nagyon elégedettek voltunk a munkájával és örülünk hogy őt választottuk.”

2023. július 22.

Zsanett & Zoli

„Összességében elmondhatjuk, hogy életünk nagy napjára egy nagyon jó DJ-t sikerült választanunk Zoltán személyében és csak remélni tudjuk, hogy lesz még alkalmunk egy másik eseményen az ő szolgáltatásait ismételten igénybe vennünk.”

2023. július 7.

Orsi & Feri

A zene fantasztikus volt, mindenkit sikerült megmozgatnod, még az idősebb korosztályból is! Imádtuk, hogy mindenki mennyire elengedte magát és ropta végig az estét!

2023. június 16.

Maria & Zoli

„You really are a professional, you never had a technical problem, you were always on time with the music, always attentive and added a personal touch when necessary, playing some songs by your own initiative but that were perfect for the moment. This means you can read the audience perfectly and understand what we liked without us telling you.”

2023. június 3.

Kriszti & Simon

Bátran és szeretettel ajánljuk Zolit bárkinek, mi még egyszer Őt választanánk :).

2023. május 20.

Nóri & Ricsi

Kellően meghitt volt a szertartás alatt a zenei aláfestés, és a szertartás után pedig nagyon jól ráéreztél a vendégek zenei igényeire. Mindent elmond az, hogy végül mekkora buli kerekedett az Esküvőpalotában. Nem is gondoltam volna, hogy még vonatozni is fogunk!

2023. március 19.

Lili & Ádám

Mi nagyon jól éreztük magunkat! Egyik legjobb döntésünk volt, hogy nem egy „szintis mulatós bandát”, hanem egy DJ-t kértünk fel a feladatra. Mi mindenkinek csak javasolni/ajánlani fogunk titeket a jövőben!

2023. március 18.

Miért minket válassz Party Dj-nek?

Tapasztalat és szenvedély

Ez a két dolog jellemez minket. Hatalmas zenei repertoárunkkal és a páratlan zenei választásunkkal garantáltan mindenki számára emlékezetes élményt nyújtunk. Szemünk a táncparketten és a vendégeken lesz, hogy folyamatosan igazíthassuk a zenét a hangulathoz.

Személyre szabott élmény

Minden rendezvény más és különleges, ahogy a vendégek is. Nálunk nem egy sablonos zenei lista lesz az esemény középpontjában. Együttműködünk Veled, hogy megtaláljuk a megfelelő stílust és az alkalomhoz legmegfelelőbb zenéket. Te megálmodod a hangulatot, mi pedig megvalósítjuk!

Árkalkulátor

Az árkalkulátorunk általában átláthatóbbá teszi az árazást. Segítségével könnyen összehasonlítható a különböző szolgáltatók árai és szolgáltatásai, és a megrendelőink láthatják, hogy pontosan mire számíthatnak. Ez segíthet az okosabb döntéshozatalban.

Rugalmas megoldások

Minden rendezvény egyedi, és mi ezt tiszteletben tartjuk. Rugalmasan alkalmazkodunk az igényekhez, és minden extra kérést szívesen fogadjuk. Legyen szó egy speciális zenéről vagy bármilyen különleges ötletről, mi megvalósítjuk azt, hogy az esemény valóban egyedi és felejthetetlen legyen.

Technikai felszerelés

A legmodernebb DJ felszerelésekkel dolgozunk, hogy a hangzás mindig kristálytiszta, a fény- és látványeffektek pedig lenyűgözőek legyenek. A technológia hozzájárul ahhoz, hogy az eseményünk a legjobb legyen, és a vendégek részéről is garantáltan elismerő pillantásokat kapjon.

Folyamatos fejlődés

Minket a szenvedélyünk vezet. Mindig tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy lépést tartsunk az újabb trendekkel és megfeleljünk az elvárásoknak. Hisszük, hogy csak így lehet minőségi szolgáltatást nyújtani.

A Party Dj-d már csak egy lépésre van tőled!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz DJ-re, fényekre hangosításra és egyéb kiegészítőkre. Éppen ezért készítettünk egy kalkulátort, amelyben a fő adatokat megadva pontos ajánlatot kapsz a szolgáltatásunkról. Szervezd meg az év legjobb partiját!