fbpx

Hangrendszer telepítés

Akármilyen környezetről van szó, mindig a hangzás lesz a fókuszban.

A hangrendszer fontossága

Képzeld el, hogy a kedvenc kávézódban beszéltél meg egy megbeszélést valakivel. Kellemes a kávé, finom a sütemény és nagyon jót beszélgettek. Egyszercsak észreveszed, hogy a melletted lévő asztalnál ülők a Ti beszélgetéseteket hallgatják, feltételezhetően már jó ideje. Kellemetlen, de mivel a kávézóban nincs semmilyen háttérzene szolgáltatás ami elterelhetné a figyelmet, így a Ti beszélgetésetek köti le a körülötted lévők figyelmét.

Most azt képzeld el, hogy egy bejáratott éttermed van, finom ételekkel, minőségi italokkal, de a hangrendszered nem alkalmas arra, hogy zenés-táncos rendezvényt vállalj vagy hívj egy DJ-t, aki feldobja a hangulatot és több fogyasztásra bírja a vendégeket. Aki ilyen helyet keres nem téged fog választani, hiszen nincsenek meg a feltételek egy jó partyhoz. Ez bizony nagy bevételkiesés.

Most képzeld el azt, hogy a cégednek szervezel csapatépítő tréninget. Nagyon elegáns a környezet, jó a helyszín, de a beépített hangrendszer olyan gyenge minőségű, hogy a színpadon álló előadó mikrofonja összegerjed a beépített hangszóróval, amely egyébként is torz és szinte érthetetlen az előadó hangja. Marad a hangos kiabálás, hogy még az utolsó sorban ülők is halljanak valamit.

Ne kelljen a saját károdon megtanulnod, hogy a hangrendszer telepítés nem a szükséges rossz. Egy jó hangrendszer további bevételt teremt, hiszen a vendégek a hangulatot keresik és ahol jó a hangulat, oda visszajárnak. Ráadásul sokszor ezen múlik a rendezvények sikere is. Hívhatsz előadóművészt, hogy fellendítse a helyet de megfelelő technika nélkül nem tudja a maximumot nyújtani.

A hangrendszer telepítés előnyei

Rendezvény hangosítás

Vendéglátás

Kompromisszumok nélküli hang, hogy mindenki jól érezze magát, emlékezzen a hangulatra és legközelebb is eljöjjön hozzád.

Vendégfogadás hangosítás - KlubZene.hu

Rendezvények

Kellemes és hangulathoz illő háttérzenét szolgáltathatsz vagy különleges rendezvényeket is megtarthatsz valódi klub hangzással.

Elegáns kiegészítések - KlubZene.hu

Elegáns megjelenés

A rendszer illeszkedik az enteriőrhöz, így szinte észrevétlenül járulnak hozzá ahhoz, hogy a helyiség olyan legyen, amilyennek megálmodtad.

Várj még!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz a rendezvényedre. Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk a lehetőségekről és az elképzeléseidről.

Miért válassz minket?

15 éves tapasztalattal rendelkezünk és jó pár helyszíntelepítés van a hátunk mögött. Profi csapatunk a tervezéstől a kivitelezésig végigviszi a folyamatot.

A teljesség igénye nélkül az alábbi helyeken telepítettünk hangrendszert, amelyet nagy elégedettséggel használnak hibamentesen.

Minőség mindenek felett

Mi a KlubZene csapata profi hangtechnikai ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezünk, így a megrendelőnk biztos lehet abban, hogy a tervezést és a kivitelezést szakemberek végzik el. Éppen ezért használunk minőségi hangfalakat, keverőpultokat, mikrofonokat és egyéb kiegészítőket.

A tervezés alatt elektroakusztikai tervet készítünk, amelyben figyelembe vesszük a helyszín méreteit, a belső burkolatokat és minden olyan tényezőt, amely a hangot befolyásolja.

Eddigi megrendelőink visszajelzése egyértelmű választ ad arra, hogy miért minket választottak; mert többet és jobbat kaptak, mint amilyenre számítottak.

Hangrendszer telepítés

Várj még!

Biztosan van elképzelésed arról, hogy mekkora összeget szánsz a rendezvényedre. Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk a lehetőségekről és az elképzeléseidről.